Skip to main content
  • Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Edge Capital in de media

Hieronder treft u berichten aan over Edge Capital (voorheen Tradealot in de media).

business-class.nl

Teagan de Groot is directeur van Tradealot en komt praten over de nieuwe obligatie-uitgifte van Tradealot en het EdgeFund. De nieuwe gelimiteerde obligatie-uitgifte wordt uitgegeven om de onderneming van een versnelde kwaliteitsimpuls te voorzien en om de stap naar het buitenland te maken. Ook zal Teagan met Harry een aantal gunstige ontwikkelingen van het crypto-arbitrage fonds EdgeFund bespreken.

vimeo

Tradealot bij Doe maar duurzaam 4 september 2022.

business-class.nl

Teagan de Groot is directeur van Tradealot en komt praten over het nieuwe fonds, EdgeFund. EdgeFund is een uniek beleggingsfonds dat markt-neutraal optreed in de crypto-markt. Met zogeheten arbitrage methodes wordt getracht met een beperkt risico een bovengemiddeld rendement te behalen. Ook vertelt Teagan over de hoge mate van veiligheidsmaatregelen die Tradealot heeft genomen om zijn cliënten te beschermen tegen de risico’s in de cryptomarkt.

telegraaf.nl

Nieuwe onlinebroker zet in op lagere tarieven

nieuws.nl

Beleggen in aandelen: dit kan sinds kort gratis

newbusinessradio.nl

Tradealot is een online platform die commissie vrij aandelenhandel aanbied. Martine Hauwert ging tijdens Let’s Talk Business in gesprek met Edgar de Haas, manager Benelux.

newbusinessradio.nl

Beginnen met beleggen, waar en hoe pak je dat aan? Tradealot bied oplossing voor deze vraag. Oprichter en eigenaar Paul Lamain was samen met Jaap Koelewijn, lid van raad van advies, te gast bij Ron Lemmens in Let’s Talk Business.

RTLZ

Tradealot in uitzending Barometer Plus op RTLZ
Onder andere te zien bij