Skip to main content
  • Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Leer ons kennen


Teagan de Groot

Partner en Raad van Bestuur

Teagan de Groot is sinds 2021 de directeur van Edge Capital.

Teagan heeft jarenlang ervaring met beleggen, als actieve trader heeft hij zich beziggehouden met het ontwikkelen van succesvolle handelsstrategieën. Daarnaast heeft Teagan verschillende managementfuncties vervuld en zijn typische helicopterview maakt hem uitermate geschikt om de dagelijkse leiding te nemen van de onderneming.

Paul Lamain

Oprichter en Raad van Bestuur

Paul Lamain is de oprichter van Edge Capital.

Voordat Paul Edge Capital oprichtte, heeft hij bij verschillende gerenommeerde bedrijven gewerkt waaronder een grote online broker met wereldwijde activiteiten en een Europese institutionele vermogensbeheerder waar hij waardevolle kennis en ervaring heeft opgedaan. Samen met Teagan is Paul verantwoordelijk voor het beleid van Edge Capital en is hij nauw betrokken bij alle aspecten van de onderneming.

Michiel van Drunen

Lid Raad van Advies

Michiel van Drunen is sinds 2024 lid van de Raad van Advies van Edge Capital.

Michiel is sinds 1988 actief in de financiële (effecten) wereld en heeft een zeer brede ervaring als ondernemer. Hij heeft zitting in diverse Raden van Advies bij zeer uiteenlopende bedrijven en vervult diverse bestuursfuncties. Ook is hij actief voor diverse goede doelen, o.a. als fondsenwerver voor de Voedselbank.

Henk van der Heijden

Adviseur en Voorzitter van de Stichting Trust Obligaties Edge Capital 

Henk van der Heijden heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van (project)management waarvan de laatste 14 jaar bij ASML in Veldhoven. Hij heeft een bachelor in de Informatica van de Fontys Hoge school en een Executive Master of Business Administration (MBA) in Strategisch Verander Management van de Universiteit Maastricht.

Zijn interesses liggen met name in het crypto domein en het investeren in en het begeleiden van startups. Hij is vanaf 2017 investeerder in de onderneming waar hij sinds augustus 2022 de rol van voorzitter van de Stichting Trust Obligaties Edge Capital en sinds maart 2023 de rol van adviseur heeft.

Kata Cecilia Lerchner

Backoffice manager

Kata is onze Backoffice Manager en verantwoordelijk voor alle administratieve taken binnen Edge Capital. Met haar ruime ervaring met het runnen van een backoffice voor verschillende bedrijven zorgt zij voor een efficiënte en gestroomlijnde bedrijfsvoering.